GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Magazinet-reportage prisat på gala

     Oscar Appelgrens reportage om familjen Jodenius prisas som årets samhällsreportage.
     Stockholm/Växjö • Publicerad 8 oktober 2021
     Oscar Appelgren tog emot priset på fredagskvällen.
     Oscar Appelgren tog emot priset på fredagskvällen.
     Foto: Privat

     Under helgen håller branschorganisationen Gratistidningarna sina årliga branschdagar där man bland annat delar ut en rad priser.

     Under fredagskvällen prisades Vxonews reporter Oscar Appelgren för sitt reportage om Per och Andreas Jodenius och deras väg till att bli föräldrar.

     – Det känns helt fantastiskt. Jag är väldigt tacksam över att familjen Jodenius valde att berätta sin historia för mig och för den fantastiska respons som jag och familjen har fått efter publiceringen. Det har varit och är överväldigande, säger Oscar Appelgren.

     Reportaget vann i kategorin årets reportage - samhälle och går att läsa här. Reportaget publicerades också i Magazinet.

     Foto: Oscar Appelgren
     Filip BolmgrenSkicka e-post
     Så här jobbar Vxoweek med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.