unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Skatan och Marchal: ”Cowslick och mördarholken”

Elisabeth Anderberg och Anne Marchal startar en ny podcast på VXOnews.se och VXOweek.se. Första avsnittet släpptes under fredagen.
Foto: Lars-Goran Rydqvist

VXO weekly med Skatan och Marchal görs av Elisabeth ”Skatan” Anderberg och Anne Marchal. Varje fredag ger Skatan och Marchal dig en sammanfattning av veckans lokala nyheter med inställningen att allt går att koppla lokalt. Högt och lågt, med allvar och skratt.

I premiäravsnittet pratar Skatan och Marchal om allt från Trumps okända diagnos till grannarna som släckte en skobrand. Och så avslöjar de när Skatans idol Ernst tänkte lite fel när han byggde en fågelholk.

”Även om jag älskar Ernst så älskar jag nyheter mer. Detta ledde till en liten beef mellan mig och Lisa Syrén”, säger Skatan i podcasten.