GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     100 000 steg på en dag - nu är det dags

     Nytt avsnitt av VXO Weekly med Skatan & Marchal.
     Växjö • Publicerad 30 april 2021 • Uppdaterad 30 april 2021
     Anne Marchal och Elisabeth Anderberg
     Anne Marchal och Elisabeth Anderberg
     Foto: Lars-Goran Rydqvist

     Skatan och Marchal har en gäst dagen till ära - Anna Palmgren som är en av de som ska gå 100.000 steg 1 maj tillsammans med bland andra Skatan.

     Under dagen kommer de att samla in pengar till Kvinnojouren Blenda och redan nu har det swishats 40 000 kronor!

     Anne är mycket upprörd över att de äldre inte fick läsk i Gislaved. Och så undrar hon över om det ligger slagträn lite överallt i Moheda.

     VXO weekly med Skatan och Marchal görs av Elisabeth ”Skatan” Anderberg och Anne Marchal. Varje fredag ger Skatan och Marchal dig en sammanfattning av veckans lokala nyheter med inställningen att allt går att koppla lokalt. Högt och lågt, med allvar och skratt.

     Anne Marchal
     Elisabeth AnderbergSkicka e-post
     Så här jobbar vxoweek med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.