Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Café OAS har spännande planer för framtiden

     I somras öppnade det populära caféet OAS nytt i Jönköping. Sanna Annerstedt som är caféföreståndare för OAS i Växjö var där längst av alla medarbetare, för att se till att allt blev perfekt.
     – Jag var nog där i en och en halv till två månader. Det var mycket att se över med renovering och inredning, en ganska intensiv period. Vi arbetade i princip från morgon till natt. Jag fick en idé om att jag ville göra egna lampor så jag satt och lindade tråd runt lampor, jag vevade allltså fram till klockan fem på morgonen. Men vi hann med allt i tid, jag tror vi satte upp sista glödlampan när första kunden kom in, säger Sanna Annerstedt, butiksföreståndare på OAS i Växjö och skrattar till av minnena.
     Foto: Nadia Hagberg